perjantai 5. marraskuuta 2010

"Lomatunnelman voi sisustaa pysyväksi...


jos paluu arkeen alkaa ahdistaa". Viime viikolla oli rentouttava syysloma, joten en voinut vastustaa tuota yhdestä sisustuslehdestä lainattua tekstiä tähän bloggauksen otsikoksi. Paluu arkeen ei onneksi ahdistanut..Löysin taas uutuuspokkarin kirpparilta 1 eurolla, ihan niinkuin mainostin viime postauksessa. Tämä Eat, pray and love tuntuu 60 ensimmäisen sivun jälkeen sopivan hömpältä, katsotaan, mitä tuleman pitää. Samaisesta kirjastahan pyörii tällä hetkellä leffateattereissa odotettu menestyselokuva, pääosassa Julia Roberts. Kirja on tarina amerikkalaisen naisen matkasta "itsensä löytämiseen" ja pohdintaa elämän tarkoituksesta..mielenkiintoista ehkä.

Tässä sitä sisustettua lomatunnelmaa...Taitaa olla jo seuraava loma mielessä tällä sisustajalla, jotenkin nuo värit tyynyissä kertovat siitä. Ennen en tykännyt punaisesta yhtään sisustusvärinä, mutta nykyisin talven lähestyessä se pieninä ripauksina tuo ihanaa lämpöä sisälle. Ja uusia tyynyjähän täytyy aina olla. Huom! Vain kaksi tyynyä on uusia, nekin Ikeasta edullisesti hankittu.

Halloween tuli ja meni. Kurpitsalyhdyt sytytin, ja lapset eläytyivät asusteissaan tällä kertaa ihan muuhun, nimittäin Harry Potteriin. Roosa on ahminut sarjan kirjoja tahtiin kirja/viikko, ja juonen käänteet tulevat leikkeihin. Valtteri tykkää tietenkin myös velholeikeistä, hän saa sitä paitsi usein olla itse HARRY.

Työviikko taas selätetty, joten rentouttavaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja: