sunnuntai 28. marraskuuta 2010

Hyvää huomenta!

Virkistävä viikonloppu alkaa olla lopuillaan. Launtaina kävimme elokuvissa katsomassa Prinsessa- elokuvan, joka kertoo oman paikkakuntamme kuuluisimmasta asukkaasta, Anna Lappalaisesta eli Prinsessasta. Tarina hänestä oli jo aiemmin tuttu, ja elokuva jäi jotenkin ohkaiseksi mielestäni. Siinä oli kyllä iso liuta hyviä näyttelijäsuorituksia, joten kokonaisuutena ihan katsottava elokuva, mutta odotukset olivat itselläni sitten ehkä liian korkealla. Joka tapauksessa oli kiva käydä Helsingissä palloilemassa ja vähän nuuskimassa joulutunnelmaa.

Vanha vedenkeittimemme sai siirtyä täysin palvelleena sivuun ja tilalle ostimme taas tällaisen vislaavan pannun. Meillä oli joskus muinoin ennen vedenkeitinten valtakautta tällainen pannu, ja sen vislaus veden kiehumisen merkiksi on aika hauskaa. Että nyt ei muuta kuin maanantaiaamun iloksi pannu liedelle ja vislausta odottamaan. Hyvää alkavaa joulukuun viikkoa kaikille, kohta saa avata joulukalenterin ekan luukun ja sitähän täällä jo odotellaaan malttamattomana.

1 kommentti:

Tiina kirjoitti...

Mitenkäs siinä yhdessä laulussa sanotaankaan... "visselipannu vislaa" :o) Meilläkin oli kotona (siis joskus vuonna yks ja kaks, kun asuin vielä vanhempieni luona) just tommonen vislaava vesipannu :o)