maanantai 30. maaliskuuta 2009

Viikonloppuna meillä vieraili taas hammaskeiju. Roosalta irtosi 6. hammas ja keijulle tuli taas kiirettä. Ehdottelin tällä kertaa (taas) keijulle toivomukseksi kolikkoa (se löytyisi aina helposti kotoa), mutta ei, nyt neiti toivoi Pet Shop hahmoja. Hmmm, mitäköhän nämä lienevät? Ei muuta kuin Prismaan juoksujalkaa neidin ollessa lauantaisissa balettiharjoituksissaan. Ja äkkiähän näitä hahmoja sieltä löytyi, ovat pikkutyttöjen suosikkeja tällä hetkellä, sellaisia isosilmäisiä muovieläimiä. Niin Roosa olikin kertonut, Braz-nuken näköisiä eläimiä...Roosa ei tykkää Brazeistä, mutta nämä Pet Shopit ovat olleet mukana leikeissä koulussa ja niillä on tullut siellä kivaa leikkiä.

Onneksi hammas siis irtosi perjantaina illalla...eka hammas kun Roosalta irtosi, niin keiju joutui turvautumaan lahjakorttiin, jolla sai sitten lunastaa seuraavalla kauppareissulla Prismasta muistaakseni Baby Bornille jotain. Mieleinen oli kyllä tuo hammaskeijun allekirjoittama lahjakorttikin silloin...Yhdellä kertaa toivomuksena oli palapeli (nämä ovat meillä suosittuja), ja silloin keiju oli toimittanut toivomuksen isin töihin Malmille, meillä oli illalla sähköt poikki täällä Niittykulmassa, joten loogista oli, että keiju ei yöllä olisi täällä mitään nähnyt, siis tarkistaa pöydältä irronnutta hammasta, vaan joutui kiireessä sitten tuon toivomuksen päivällä isille kipittämään, koska Roosa oli koulussa. Tonttukin on joskus joutunut Malmia ja Isvetin konttoria lainaamaan toimittaessaan jotain asiaa..

Kerrassaan hellyttävä on Roosan keijulle lausuma toivomus illalla ("Äiti, mene pois huoneesta, kun kuiskaan toivomuksen keijulle":), joten mielellään toivomuksen yrittää toteuttaa, jos mahdollista ja vähän vaivaa nähdä asian eteen. Onneksi keijulla on niin hyvä kuulokin, että toivomus hyvin kuuluu ovenkin läpi. Näin se menee: "Rakas rakas keiju, minulta irtosi jo 6. hammas, kuule toivomukseni, joka on"..

Valtterillakin heiluu jo alhaalla hammas, joten keiju tiputti hänellekin vähän rohkaisua sängyn kulman alle. Valtteri tietysti laukoi ääneen, että "mun paketissa on kyllä Helinä-keiju tarra tässä päällä, ei hammaskeiju". Mutta onneksi usko ei vielä horju, pääsiäispupu tulee taas ja tuo pikku yllätyksiä. Ja sitten ihmetellään, että miten niin iso pupu mahtuu livahtamaan sisälle meidän taloon..

2 kommenttia:

Justiina kirjoitti...

Oi niitä aikoja, kun hammaskeijua odottaessa mietti minkäköhän näköinen se oli tai minkävärinen mekko sillä oli päällä.. Ihana tuo Roosan "kuiskaus" keijulle! :) Pääsiäispuput ja keijukaiset ne on odottamattomia, mutta toivottuja vieraita! :)

Hannukka kirjoitti...

Meillä piti joulunaikaan tonttujuttuja jo hillitä, kun Ilona alkoi kyselemään, että mites se pääsee sisälle ja onko siis täällä joku kun me nukutaan...