maanantai 30. maaliskuuta 2009

30. maaliskuuta, niitä näitä langanpäitä

Niitä näitä ja kohta pääsiäistä. Pääsiäismunia ollaan kyllä jo maisteltu etukäteen, ja muutenkin valmistauduttu pikku hiljaa. Tällaisia servettejä löysin Citymarketista, pupu oli niin touhukkaan näköinen, että pakko oli heittää paketti ostoskärryyn. Viikonloppuna munanmuotoiset kynttilätkin paloivat kauniisti illan jo tummetessa ulkona, vietettiinhän lauantain Earth Houria, joten valoja sammuteltiin meilläkin. Muutenhan valoa nyt jo riittää hienosti, kesäaikaa kun elellään. Sunnuntaina kyllä huomasi, että tunti päivästä johonkin hävisi, oli vähän niinkuin enemmän vipinää, kun piti valmistautua yksille syntymäpäiväjuhlille ja muuta pikku tohinaa. Lauantaina myös tuli valvottua vähän, kun katsoimme Arin kanssa Kalteva torni- elokuvan. Oli ihan mukava katselukokemus, hauska ja samalla ajatuttava.

Tämä viikko onkin taas suhinaa, alkoi vähän kankeasti, mutta toivottavasti edistyy jouheasti. On rapsuteltavaa, istutettavaa, ikkunanpesua yms. tiedossa. Katsotaan sitten viikon lopulla, miten selvittiin, Arikin on pari päivää työmatkalla, joten olemme lasten kanssa kolmistaan. Loppuviikosta olisi tarkoitus mennä vähän ulos pitkästä aikaa, ja Hulluille päiville.

3 kommenttia:

heinänkehrääjätär kirjoitti...

Oi, miten aurikoisia sinulla siellä! Minulla nuo pääsiäiajatukset vielä vain suunnitelmissa; tosin virpojille munia on muistettava ensi sunnuntaiksi.
Mutta jo vähän pääsiäiskutina tuntuu... :)
Kevättuulten lehahduksia koko perheelle! :)

heinänkehrääjätär kirjoitti...

Hups! Pääsin blogiisi suoraan... :)

Hullut päivät taitaa tänä vuonna jäädä minulta väliin - ekan kerran; ellen sitten lauantaina.

Ostovimmaisia sinulle! :D

Hannukka kirjoitti...

Pirtsakka tausta!