tiistai 10. maaliskuuta 2009

10. maaliskuuta

Tällainen värien ilotulitus tälle päivälle! Talvi vielä tiukensi otettaan jo alkaneesta keväästä, joten mieli kaipasi jotain räväkkää, ja kotona se on pussillinen suklaaraekarkkeja uuden vahakankaan päällä. Ostin ihanan pilkullisen vihreällä pohjalla, nyt odotan malttamattomasti, että alakerta saadaan siedettävään kuntoon(menossa lattian korjaus) ja saan uuden pöytäliinan pöytään, kynttelikön kattoon ja rusetit ojennukseen. Tein ison kattilallisen porkkanasosekeittoa, josta minä ja Roosa tykkäämme kovasti, mutta Ari ei, ja Valtterin kommentti maistamisen jälkeen oli: " Tää on ihan maatonta". Mutta väri on silti ihanan keltainen keitossa.

3 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Onnistuiko tämän päivän keitto paremmin kuin eilinen ;-? Vai onko kyse samasta keitosta...? Porkkanakeitto on tosiaan ihanan väristä eikä maussakaan ole valittamista, vaikka kummipoika muuta väittääkin ;-)

sinipelto kirjoitti...

Hei! Ihanan iloisia kuvia ja tekstiä. :)
Kun kotia rakastaa, se näkyy...

Ritva (TuulisMumma) haluaisi päästä kurkistamaan Saimin kotiin. Ritvan sähköpostiosoite on:
ritva.helander@luukku.com...

Värikkäät kokkailut ja kevään kylvöjä, näitä puuhailee myös Haavetar-blogisti Turusta. Sivullani on linkki hänen blogilleen (Hav-Haavetar). Suosittelen pistäytymistä. Uskon että viihdyt! :)

Justiina kirjoitti...

NamNam, kuulostaapa tosi hyvältä! :) Kivan värinen tuo sun uusi vahakankaasi.
Terkkuja!