perjantai 27. helmikuuta 2009

27. helmikuuta, sairastuvalta

No niin, tässä teksti 5 edelliseen kuvaan. Minulle nimittäin kävi kuten bloggaaja Heinänkehrääjättärelle, että tietokone aina välillä sanoi sopimuksen irti, kun latasin kuvia koneelta tähän blogiin, joten en enää itsekään pysynyt perässä, mitä olin ladannut ja mitä kirjoittanut, mitä oli kadonnut ja minne...ja samalla Valtteri tarvitsi apua välipalaan, kirjoittamiseen ja muutamaan muuhun asiaan.

Roosa tuli illalla kuumeeseen ja on tämän päivän lepäillyt. Kuumetta on edelleen, meillä on lauantaiksi kutsu 18 v. synttäreille, jonne varmaankin lähtee nyt sitten vain osa porukasta. Toivotaan, että Roosa paranee pikaisesti ja muut säästytään tältä pöpöltä.

Mutta siis kuvissa on mm. palapelejä, joita meidän lapset ovat aina tehneet innokkaasti. Tuossa Roosan kokoamassa palapelissä on 500 palaa, joten siinä on haastetta äidille ja isällekin. Vaatteet kuvissa ovat uusia löytöjä kevääksi. Valtterille löysin keväisen ulkoilupuvun, nyt oli kaupoissa todella hyvät valikoimat vielä. Roosalle luulin ostaneeni kevätpuvun alesta, mutta tänään kun sitä tutkailin, niin kyllä se taitaa enemmän olla syksypuku, se olikin ihan fleece-vuorella...siis sitä voi varmaan pitää kohta, mutta ihan keväinen se ei olekaan. Roosalle ostin tuon kivan kukkamekon, vielä täytyy siihen löytää joku kiva pusero alle.

Pirteätä perjantaita kaikille. Valtteri tarvitsee apua...

3 kommenttia:

Justiina kirjoitti...

Juhlat meni mainiosti! Kiitokset lahjasta! ;)
terkuin Jo täysi-ikäinen C

Justiina kirjoitti...

Ja pikaista paranemista sinne Oosikselle!!!! Terkkuja!

sinipelto kirjoitti...

Voi, paranemisia sinne! Mukavaa, että saa hyvällä omallatunnolla rauhassa hoidella pikkuisiaan. Olen huomannut tyttäristä, että työssäkäyvillä ainainen huono omatunto tästä.

Hellivää toipumisviikkoa!