tiistai 17. helmikuuta 2009

17. helmikuuta, hiihtolomaa!

Hiihtoloma on menossa ja tässä Valtteri ja Roosa Jumbon Hop Lopissa hurjassa liussa. Emme olleet aiemmin käyneet lasten kanssa näissä sisäleikkipaikoissa, ja tämä kyseinen ainakin oli ihan kiva kokemus. Siellä oli sellainen iso temppu/leikki/kiipeämisrata, joka päättyi tällaiseen jättiliukuun. Lapset ryömivät tuossa sokkelikossa 2 tuntia ihan hikipäässä, välillä malttoivat tulla mehua juomaan. Liikuntaa tuli siis ainakin mukavasti!

Tänään olimme heti aamusta Järvenpään uimahallissa uimassa lasten ja kummilasten kanssa. Uimahalli uudistettiin joku aika sitten ja oli todella mukava uintipaikka nyt. Ihania altaita ja 2 tunnin uintiaika on juuri sopiva pienillekin lapsille. Kävimme vielä koko porukka yhteisellä lounaalla, ja huomenna suuntaamme Talman talviurheilukeskukseen ulkoilemaan ystävien kanssa Englannista. Jotkut laskevat pulkalla, jotkut hiihtävät ja Ari mietti jopa mäkeen menoa, siis laskettelemaan. Torstaina pitäisi Arin ja Valtterin suunnata pilkille, Roosalle ja minulle tulee "naisseuraa", Ilona, Hannukka ja Lotta saapuvat kyläilemään. Ja perjantaina tulevat sitten kummilapset yökyläilemään, joten tämä loma on ollut ja jatkuu hyvin sosiaalisena.

2 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

No kylläpä olette reippaita koko joukko!! :-) Täytyy myöntää, että on kivaa, kun on pitkästä aikaa hiihtolomalla kunnon talvi - hiihtäminen olis mukavaa, kun vaan olis sukset ;-) Aion ne kyllä vielä hankkia, mutta todennäköisesti vasta ensi talvena. Mukavaa lomanjatkoa ja iloista mieltä!! :-)

Justiina kirjoitti...

Urheilullinen loma ja perjantai tulloo kovaa vauhtia, ties mitä kaikkea saadaankaan aikaan! :D
Perjantaita odotellessa C