tiistai 24. helmikuuta 2009

24. helmikuuta

Tapasimme tänään Annen kanssa pitkästä aikaa ja kyllä juttua riitti. Anne on opiskelukaverini ammattikorkean ajoilta ja teimme yhdessä mm. lopputyön. Anne on nyt sijaisena kotitalousopelle ja kiva oli kuulla, mitä siihen maailmaan nykyään kuuluu. Ehkäpä sitä itsekin uskaltautuu taas sinne takaisin...kuvassa Annen tuomia ihania Pentik-tuliaisia, jännä miten tuttu ihminen osaa löytää juuri ystävän kotiin sopivia asioita ja esineitä. Itse olin juuri ostanut ruudullisia kevään sävyisiä sisustusnauhoja kodin laittoon, ja nyt sain siis ihania servettejä lisäksi, kevätteetä ja ihanan sydäntuikkukipon. Vanha vaaka kuvassa on kirpparilöytö, joka sopii myös kevään sisustusideoihini. Niitä esittelen tässä blogissa vähän myöhemmin, kunhan saan ne esille. Piristävää päivää kaikille lukijoillekin!

3 kommenttia:

sinipelto kirjoitti...

Heippa, Saimi!
Niin, kevät innostaa myös sisustamaan. Minäkin sain itselleni työpöydän ihan vain omaan käyttöön (vanhan sellaisen). Täytyy tarkasti miettiä, mitä sille asettelee, minulla kun laittelu menee joskus vähän "överiksi". :) Esittelen sitten blogissa.
Huisin hauskoja keväthetkiä koko perheelle toivotan!

sinipelto kirjoitti...

P.S. Sinipelto on siis sama kuin Pilvenkutoja

Rita kirjoitti...

Hei,
tuo vaaka on ehkä yli 50v. vanha. Saimme samanlaisen häälahjaksi vuonna 1965. Sekä vaaka että avioliitto on toimineet oikein hyvin jo 44v. Aurinkoisia kevättalvenpäiviä koko perheelle. t. ritva