keskiviikko 3. elokuuta 2011

Paljon kuvia vähän tekstiä


Tämä on nyt sisustuspainotteinen postaus, jossa tulee paljon kuvia uusista jutuista kodissamme. Ekana esittelyssä eteisen uusi seinäkoriste, tällainen hauska metallinen sydän, johon voi pujotella vaikka valokuvia. Tämä on Lontoon tuliainen. Ja tässä alapuolella on vanha kenkäkaappi, siis eteisessä jo aiemminkin ollut, johon laitoin avaimille yms. pikkusälälle tämän kauniin ruusutarjottimen, joka on Arin äidin tuliainen Italiasta. Että tällainen kokonaisuus.
Sitten yläkertaan, jossa aula on saanut lisää uutta ilmettä, tällaista merihenkistä. Tässä uusi tyyny sohvalle, vanhalle sellaiselle.
Tässä toinen uusi tyyny, molemmat ovat tuliaisia Bruggesta, kesälomamatkalta siis.
Vanhan kiikkustuolin uusi ilme. Kangas on löytö Laura Ashleyn alesta Helsingistä, samasta kankaasta tein pari uutta tyynynpäällistä sohvallekin.
 Tässä meidän perheen yläkerran sohvanvaltaajat, taustalla näkyvät ne uudet tyynyt. Harry Potterit olemme katsoneet maratonina läpi nyt kesälomalla.
 Yläkerran uudistuneeseen työpisteeseemme askartelimme tällaisen jättimuistitaulun. Kovalevypohjalle liimasimme kivaa maapalloaiheista kangasta, nyt ei pitäisi muistilappusilta tila loppua kesken.
Tässä kuvaa työpisteestä, Arin puolelta.
Ja minun puolelta, minulla on tuollainen rennompi työtuoli.:) Oikeasti minulta puuttuu vielä satulatuoli, etsinnät huutonetissä jatkuvat.
Ja lopuksi vielä Roosan huoneen uusi verho, balettiaiheinen kangas on löytö Laura Ashleyn alesta Helsingistä. Ja ei se sisustaminen tähän ole loppunut, lisää uudistuneesta yläkerran aikuisten peseytymistilasta ensi postauksessa.



3 kommenttia:

Hannukka kirjoitti...

Mukavaa nähdä uudistuksia näin bogin kautta :)

Anonyymi kirjoitti...

Minäkin kurkin aina välillä mitä mukavaa bogissasi tapahtuu,mukava katsoa kaunista kotisi laittoa,ufo aivan loistava ja kaikki niin kaunista.

saimi kirjoitti...

Kiitos anonyymi kommentistasi, lämmitti kovasti mieltäni!:) Uusia postauksia luvassa taas pian...