sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Vintage hiihtoa

Minäkin pääsin tänään viimeinkin ladulle. Teimme sellaisen kilometrin lenkin tuohon viereiselle pellolle ja hiihdimme sitä ympäri. Ihan kivaa oli taas pitkästä aikaa. Täytyy laajentaa latuverkkoa tuohon viereiseen metsään, niin saa ladulle myös vähän mäkeä tai ainakin nyppylää.

Postauksen otsikko johtuu tietysti näistä ikityylikkäistä monoistani. Nämä jostain 35 vuoden takaa olevat monot vaan ovat niin hyvät! Suksetkin minulla löytyy tuolta ajalta, mutta nyt olen jo monta vuotta, siis varmaan 15, hiihdellyt sellaisilla uudemmilla Karhun suksilla, ne taitavat olla ihan 1980-luvun puolelta. Arin isä ja äiti ne aikoinaan huusivat jostain huutokaupasta. Ja hyvät sukset ovatkin! Että tällaisilla vermeillä täällä hiihdellään ja luistaa todella hienosti. Ja joskus vähän lipsuukin..

Viikonloppu on taas vierähtänyt nopeasti. Lauantaina kävimme vähän huonekalukaupoilla suunnittelemassa  yläkerran uusien nojatuolien ostoa. Suunnitteluksi jäikin, täytyy vielä käydä Ikeassakin, ne Ektorpin nojatuolit kun täytyy käydä koeistumassa. Yläkerran keinutuoliin nyt päätin kuitenkin ostaa uuden istuinkankaan, tyynyt sohvalla täytyy vaihtaa ja makuuhuoneeseemme taitaa kohta tulla se valkoinen TV! Että tällaista suunnittelua täällä..

4 kommenttia:

Hannukka kirjoitti...

Mun vintage-monoista lohkesi se etuläipäre, joka laitettiin siteen alle ja jäin aikasta kauas asutuksesta yksisuksisena, ei kiva. Uusia ei ole tullut hankittua, josko parin vuoden sisällä ;)

Justiina kirjoitti...

Valkoinen TV???? WOW!! :)

Anonyymi kirjoitti...

Ai,pääsit sitten vauhtiin!

Tiina kirjoitti...

Vintage-monot on HUIPUT!!! :o))) Mutta pääasia lienee se, että hiihdät, vermeistä viis, kunhan tekeminen vain sujuu ;o)