sunnuntai 7. maaliskuuta 2010

Sunday Sundae


Tulihan herkuteltua Mäkkärissä ja ulkoiltua ihanassa kevätauringossa. Sanoinhan, että maaliskuussa koittaa kevät. Mittarissa on plusasteita ja aurinko helottaa täydeltä taivaalta. Ja tässä kun istun ja naputtelen tekstiä blogiin, aurinko lämmittää mukavasti selkää...

Vaaleata vaaleata, kaikkea heleätä ja pastillia tekee taas mieli kaivaa esiin vaatekaapista. Viime viikon alussa jo vaihdoin keveämmät sisäkengät töissä käyttöön, astuin Crocs-aikaan. Ostin muoviset ballerinat, ihan hyvältä tuntuvat käytössä. Niillä voi sitten kesällä jatkaa menoa ulkona. Ja talviset tummat sukat myös vaihtuivat keväisimpiin sävyihin, Lindexiltä hain vielä tänään muutaman parin lisää. Että seuraavaksi toppahuosuja pesemään talvisäilöön! Mukavaa tulevaa viikkoa vaan.

3 kommenttia:

Justiina kirjoitti...

Loistavaa kevään alkua sinne Ruusulaan! Kevät tosiaan alkoi tulemaan, kun viime viikolla sitä kovasti hehkutit. Hyvä juttu!! Crocsit on kyllä aika ykköset! ;o)

Hannukka kirjoitti...

Vai plus-asteita, täällä oltiin ihan pakkasella vielä vaikka aurinko upeasti paistoikin :)

Anu kirjoitti...

Olit huudellut trenssiä, kipaisin vielä tännekin ilmoittamaan, että sillä 40€ on jo siellä ylempänä huutaja. Pieni korotus oman mielen mukaan, niin sinun huutosi on korkein.

T. Anu 'Onnelasta'