sunnuntai 24. tammikuuta 2010

Villaa ylle


Olen potenut flunssaa viime päivät. Nenääni niiskuttaessa ja lämpömittaria vilkaistaessani ei siis ole ihme, että päätin kaivaa esille loputkin vaatehuoneen perällä lymyilleet villatakit ja -paidat. Tänä talvena näille on taas käyttöä, ei muuta kuin parvekkeelle tuulettumaan ja villavaate kiittää. Tässä ehdoton suosikkinivaatteeni, cashmere-villaa oleva twinsetti. Tämä päällä olen nukkunut Lontoossa yön, koska talossa oli niin jäätävän kylmä, etteivät peitot ja yöpaidat riittäneet. Ja seuraavana aamuna jatkoin saman setin kanssa päivää, laatuvaate, joka siis palvelee vaikka 24 h vuorokaudessa.

Tässä yksityiskohta seuraavan villatakin selästä, aika hauska sellainen..

Värikäs ja iloinen villatakki 1990-luvulta. Värit eivät ihan minun omia, mutta niin hauska tämä on, että käytän varmasti vielä.

Aito 1990-luvun jättitakki. Mutta eikös nämä ole taas muotia? Ei muuta kuin rohkeasti käyttöön!

Meriaiheinen Viro-villatakki. Tässä on siis ripaus kevättä. Näidenkin uutta tulemista odottelen, kaapista löytyy muutama erilaisilla kirjoiluilla, jotka ovat kauniita.

Laura Ashleyn maalaishenkinen pieni villatakki. Tätä olen käyttänyt läpi vuosien ja paljon, tämä ei oikeastaan ole säilössä ollutkaan pölyttymässä.

Seuraavan takin huppu.

Kiva kirjailtu rento villatakki. Tykkään kovasti tämän väreistä ja reippaista kuvioista.

Villapaita, jonka huomasin olevan nyppääntynyt. Onneksi meiltä löytyy nypynpoistaja, sellainen paristokäyttöinen, ei muuta kuin hyrräämään se kone. Koru kauluksessa on Roosan tekemä, sopii kivasti tämän väreihin.

Tämäkin takki sai uutta ilmettä tuolla rusetilla, joka tuli Seppälästä ostamani liivin kanssa syksyllä. Nyt ei sitten muuta kuin päättämään, millä takilla työviikon huomenna aloittaa. Pakkaset kun kuulemma jatkuvat ja nenä vielä niiskuttaa. Talven kauniista maisemista nauttien ja keväästä jo haaveillen..

2 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

No ei sulta villatakit heti lopu! ;o) Muistan suurimman osan :o)

Ari kirjoitti...

Kuka oikeesti jaksaa katsella villatakkiesittelyä?? Vai että Laura Ashleyn? eiks ne ookkaan sun omia ;)